U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Bermuda Gold Online Case Shortsamp; Women rCBdxoeW
Satin Knotted Select Blue Nanushka Dress Dresses Strap Shanti We 0Nmw8n
Bermuda Gold Online Case Shortsamp; Women rCBdxoeW
Welkom op mijn mozaieksite
 


Mijn naam is Dinie Roffel en ik woon in Hoogezand, vlakbij Groningen. Ik maak mozaïeken, grote en kleinere werken met keramiek, glas en ook 3 dimensionaal.
Fidelio Taupe Veterschoen K Velmalaga Go Free wk0OPn8
Na een tekenopleiding ben ik altijd wel creatief bezig geweest met o.a. tekenen, schilderen, kleding maken enz.... Maar mozaïeken heeft helemaal mijn hart gestolen, want er is zoveel mogelijk met stukjes tegels!

Bent u geïnteresseerd in mijn werk, heeft u een opdracht of zoekt u een workshop voor een teambuilding, vrijgezellenfeestje, vereniging, kinderfeestje of gewoon individueel kijk  op WORKSHOPS.
De prijzen bij de workshops zijn per persoon en gebaseerd op een min.aantal van 6 personen. Elke persoon minder is klein bedrag pp meer.  Duur van de workshop is ongeveer 4,5-5 uur. en de kortere workshop 3,5-4 uur.

Alle workshops zijn inclusief alle materialen,gebruik van gereedschap,voegsel+instructie,koffie/thee en wat lekkers.
Als ik op locatie moet komen geldt een kleine benzinevergoeding. 

 FandombraunSneaker Skechers 178029 178029 Volden 178029 Volden Skechers Skechers Skechers FandombraunSneaker Volden FandombraunSneaker Volden shtQxrdC