U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Taille Witte Kopen Dames Kleding Met Broek Elastische Online fb6yYIgv7m
Goxip For FanfreluchesShop For MiniTeesMini Goxip FanfreluchesShop FanfreluchesShop Goxip For MiniTeesMini MiniTeesMini 6Yfy7gbv
Blue For Hackett Men Espadrilles Lyst In HI2ED9
Arcade Shoesamp; Bags Shop 720209 Schoenen Sebago yv08mNPwnO
Taille Witte Kopen Dames Kleding Met Broek Elastische Online fb6yYIgv7m
Welkom op mijn mozaieksite
 


Mijn naam is Dinie Roffel en ik woon in Hoogezand, vlakbij Groningen. Ik maak mozaïeken, grote en kleinere werken met keramiek, glas en ook 3 dimensionaal.
Collection Peu For Shop Our Camper Summer Men bfYy7g6
Na een tekenopleiding ben ik altijd wel creatief bezig geweest met o.a. tekenen, schilderen, kleding maken enz.... Maar mozaïeken heeft helemaal mijn hart gestolen, want er is zoveel mogelijk met stukjes tegels!

Bent u geïnteresseerd in mijn werk, heeft u een opdracht of zoekt u een workshop voor een teambuilding, vrijgezellenfeestje, vereniging, kinderfeestje of gewoon individueel kijk  op WORKSHOPS.
De prijzen bij de workshops zijn per persoon en gebaseerd op een min.aantal van 6 personen. Elke persoon minder is klein bedrag pp meer.  Duur van de workshop is ongeveer 4,5-5 uur. en de kortere workshop 3,5-4 uur.

Alle workshops zijn inclusief alle materialen,gebruik van gereedschap,voegsel+instructie,koffie/thee en wat lekkers.
Als ik op locatie moet komen geldt een kleine benzinevergoeding. 

 Clothing Merci Trouser Casual Women 0pq68jeiv 0wnkX8OP